LED bilbordi

LED Bilbordi predstavljaju ’crème de la crème’ outdoor advertisinga u svetu. Jakim bojama i izuzetnom vidljivošću sa velikih udaljenosti LED tehnologija omogućava stepenicu gore u svetskom poretku outdoor reklamiranja čineću ovaj medij broj jedan u outdoor reklamiranju. A od sada i u Novom Sadu donosimo ovu svetsku inovaciju marketinga i dodajemo jednu lepu sliku gradskoj panorami i to na sledećeim lokacijama.

Futoška pijaca

Dimenzija 14,64 m2

Najprometniji deo grada, ugao Bulevara Oslobođenja i Jevrejske ulice, LED bilbord postavljen na krovnu konstrukciju pijace tako da bi bio vidljiv sa svake strane raskrsnice kod Futoške pijace. Dnevno ovom raskrsnicom prodje oko 50000 pešaka i 20000 vozila.

Futoška pijaca Futoška pijaca, Samsung Futoška pijaca, Triglav osiguranje Futoška pijaca Futoška pijaca, Tempo Futoška pijaca, Proteini.si

Limanska pijaca

Dimenzija 14,64 m2

Limanska pijaca je druga najveća pijaca u Novom Sadu, LED bilbord je postavljen na krovnu konstrukciju tako da bude vidljiv svakom kupcu limanske pijace, ali takođe i sa obe strane Bulevara Cara Lazara. Specifičnost ove lokacije je u tome što pored velike posećenosti same pijace, je što se nalazi na Bulevaru Cara Lazara na koji se uključuju većina vozila koja su išla ,novoizgrađenom zaobilaznicom, Bulevarom Evrope ili sa Somborskog bulevara.

Limanska pijaca Limanska pijaca, Srpska banka Limanska pijaca, Zaječarsko pivo Limanska pijaca, Gigatron Limanska pijaca, OMV